virtueelfietsen.be

Alles over indoor fietsen. 

Rouvy – groepsritten

Rouvy - groepsritten

Rouvy groepsritten. Wil je samen fietsen met vrienden of andere gebruikers zonder wedstrijdelement dan zijn de groepsritten ideaal. Je kunt deelnemen aan een bestaande groepsrit of zelf een groepsrit creëren.

Rouvy – Tauropass Gran Canaria

Rouvy - Tauropass Gran Canaria

In het aanbod van Rouvy kan je ook de Tauropass in Gran Canaria vinden. Vermoedelijk onbekend voor velen, maar niet voor hen die Gran Canaria al als fietsebestemming hebben ontdekt. Ik heb deze route gekozen omdat ik de Tauropass al verschillende keren zelf heb gereden.

Rouvy installeren en eerste gebruik.

ROUVY installeren en eerste gebruik

Rouvy maakt gebruik van video-opnamen om de routes af te beelden. Wat Rouvy anders maakt, is de Aumented Reality. Een avatar van alle aanwezige fietsers op de route wordt weergegeven in de video. Dit maakt groepsritten en racen in Rouvy mogelijk.

Rouvy

Uithouding

Met Rouvy kun je echte wegen verkennen op de fietstrainer. Rouvy maakt gebruik van video-opnames en hoogtegegevens van echte wegen om de realiteit in je huiskamer te brengen. Rij de routes alleen of neem deel aan een wedstrijd. Trainingschema’s zijn ook beschikbaar. Rouvy heeft alles om de winter goed door te komen op de fietstrainer. […]