virtueelfietsen.be

Alles over indoor fietsen. 

Wedstrijden in Bkool: Een spannende virtuele race-ervaring

Wedstrijden in Bkool: Een spannende virtuele race-ervaring

Bkool, het platform voor indoor fietstraining, biedt gebruikers niet alleen de mogelijkheid om op hun eigen fiets te trainen, maar organiseert ook boeiende wedstrijden en uitdagingen. Deze wedstrijden stellen fietsliefhebbers in staat om hun vaardigheden te testen en deel te nemen aan virtuele races met gebruikers van over de hele wereld. In dit artikel verkennen […]

Laatste nieuwe ontwikkelingen in Zwift.

ontwikkelingen in Zwift

De laatste nieuwe ontwikkelingen in Zwift. De mensen van Zwift zitten niet stil en hebben het afgelopen jaar verbeteringen aangebracht aan het programma. In verschillende onderdelen zijn er nieuwe mogelijkheden gekomen. Coffee Stop functie. Een van de meest opwindende nieuwe ontwikkelingen in Zwift die geïntroduceerd is, is de Coffee Stop. Gemaakt tijdens een recente Zwift […]

Meet-ups – Je eigen groepsrit in Zwift.

Meetup in Zwift

Zelf een groepsrit maken is niet mogelijk in Zwift, maar met meetups is er wel voor een alternatief gezorgd. Ondank zijn beperkingen kun je toch een rit of wedstrijd organiseren voor je fietsvrienden. Lees verder om de mogelijkheden van meetups te leren kennen.

RGT – wedstrijden rijden in RGT

Wedstrijden rijden in RGT

Wedstrijden rijden in RGT vraagt iets meer inzicht in de juiste werking van RGT. Het deelnemen aan een wedstrijd is eenvoudig, maar hoe RGT het rijden simuleert is net dat beetje anders dan bij de andere apps waarmee je online wedstrijden. Wedstrijden rijden in RGT is ook beschikbaar in het gratis account.

Wedstrijden rijden in Zwift.

wedstrijden rijden in Zwift

Wil je online wielerwedstrijden rijden. Wedstrijden rijden in Zwift is dan zeker iets voor je. Ze staan open voor iedereen een door gebruik te maken van categorieën kan iedereen, van welk niveau ook, deelnemen aan wedstrijden een competitief zijn. Ervaar zelf het gevoel van een online wielerrace.